Solresor
Skidresor
Kryssningar
  • Startsida
Erbjudanden

Hotel Cristal Lodge

Hotel Cristal Lodge har ett fint och lugnt läge. Ändå har du nära till allting. Skidliften ligger nära hotellet, liksom Chantemerles attraktiva och pittoreska centrum. I slutet av dagen kan du åka skidor i en av Frankrikes vackraste dagspår, Olympique-Luc-Alphand, innan du går på afterski eller deltar i en god raclettekväll.

Efter en lång dag utomhus kan du koppla av i ditt bekväma och moderna rum och njuta av en varm dusch eller ett bad. Vill du ha en drink till? Då kan du slå dig ner i lobbyn vid den sprakande öppna spisen.

  • Moderna rum
  • Nära liften och Chantemerles centrum
  • Upptäck en av Frankrikes vackraste backar

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Måltider

Frukost

Läge och avstånd

Chantemerle

Chantemerle har ett perfekt läge: tillsammans med det närliggande Villeneuve utgör det hjärtat av Serre Chevalier-området. När du går in i centrum kommer du automatiskt till den plats där pisterna möts och liftarna avgår.

 

Chantemerle är också slutstationen för den berömda olympiska utförsåkningen Luc Alphand, uppkallad efter den trefaldige olympiske mästaren och Serre Chevaliers stolthet. Detta är en spektakulär svart löparbana som är 4,6 kilometer lång och som täcker hela 900 meter höjdskillnad.

 

Är du ingen erfaren skidåkare? Inga problem, eftersom Serre Chevaliers skidområde är perfekt för skidåkare på alla nivåer. Den mindre avancerade skidåkaren kan träna bra i de breda backarna runt mellanstationen och de mycket erfarna skidåkarna kan lätt nå de stora backarna i Monêtiers-les-Bains och Villeneuve via backarna i Chantemerle.

Serre Chevalier Vallée

Skidresor till Serre Chevalier Vallée

Skidområdet Serre Chevalier Vallée i Frankrike, ligger nära gränsen till Italien och skidområdet Via Lattea i väst. Serre Chevalier Vallée har de senaste åren blivit allt mer känt internationellt och vi förstår varför. På skidresor till Serre Chevalier Vallée kan du ta del av  totalt 250 kilometer pist och cirka 60 liftar som smidigt tar dig från dalen till toppen och vidare runt hela området. Skidområdet bjuder på hela 100 nerfarter som tar från 2800 – 1200 m.öh. De senaste åren har det investerats mycket i bättre liftar och snabbare förbindelser.

På din skidsemster till Serre Chevalier Vallée kan du välja mellan fler autentiska bergsbyar. Chantemerle samt Monêtiers-Les-Bains är de största och Villeneuve den högst nbelägna. Briançon är en traditionell bersby och ligger i början av skidområdet. Alla dessa fyra byar binds samman av liftar och linbanor som formar ett av Frankrikes största skidområden.

För dig som söker lite mer äventyr på skidsemestern erbjuder Chevalier Vallée gott om offpist möjligheter för alla erfarna skid- och snowboardåkare. De mindre erfarna åkarna kan hitta ett bra utbud med mindre branta pister i Chantemerle och Villeneuve. Det välutvecklade liftnätverket gör dessutom att det knappt är några väntetider!

Serre Chevalier Vallée har även ett utmärkt längdåkningsområde och det finns cirka 35 kilometer vandringsspår. Cirka två gånger i veckan organiseras ett fackeltåg och det finns även gott om rodelbanor.

Upplev den historiska staden Briançon

På skidresor till Serre Chevalier Vallée bor du i Briançon, en gammal bondby på 1300 meters höjd med spännande historia ett imponerande fort som omger den mysiga byn. Här kan du njuta av både den traditionella atmosfären och utsökta måltider tillagade som man alltid gjort. Här hittar du också riktig fin offpist i backar som tack vare den glesa skogen har god snö- och lavinsäkerhet.

Skidresor till Serre Chevalier Vallée – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Serre Chevalier Vallée. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor för dig i Alperna. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Chantemerle

  • Nära till liftarna
  • Mycket varierat område
  • Största byn i Serre Chevalier Vallée

Vad kännetecknar Serre Chevalier Vallée

  • 250 Kilkm av skidbackar
  • Mer än 60 lifter
  • Voldoende offpiste mogelijkheden

Gästbetyg

Typ av resa
Visa endast gästbetyg på svenska

100 % genuina gästupplevelser

Riktlinjer för gästbedömningar

För att hålla omdömen så relevanta som möjligt arkiverar vi omdömen som är äldre än 36 månader.  

Endast gäster som bokat genom Sunweb Group och har bott på boendet i fråga kan skriva en recension. Vi bjuder in gäster att skriva en recension via e-post efter att de återvänt från sin resa. Det är möjligt att lämna en recension anonymt, dock har Sunweb Group tillgång till bokningsnummer och uppgifter. 

Vi publicerar alla kommentarer i sin helhet oavsett om de är positiva eller negativa, så länge de följer våra riktlinjer.

Riktlinjer för recensioner.  

Dessa riktlinjer finns till för innehållet ska hålla en respektfull ton, fritt från svordomar och kränkningar. Detta gäller självklart oavsett recensionens övriga innehåll. Recensioner som innehåller svordomar eller uppenbara osanningar kommer inte att publiceras.

För att hålla innehållet relevant bör kommentarer relatera till boendet. Var gärna detaljerad då detta hjälper andra att fatta informerade beslut. Vänligen undvik från att inkludera politiska, etiska eller religiösa åsikter. Innehålls som ämnar att marknadsföra kommer att plockas bort.

Allt innehåll bör vara genuint och unika gästupplevelser. Din recension är värdefull för oss, när de är individuella och opartiska.  

Respektera andras integritet. Sunweb Group döljer alla identifierbara uppgifter.

Åsikter som uttrycks tillhör Sunweb Groups gäster. Sunweb Group står inte för eller tar ansvar för de åsikter som uttrycks i recensioner eller svar.


Bussresor

För närvarande kan vi inte hitta någon bussinformation.

Transport

För närvarande har vi ingen information om transport.

Liftkort/Utrustning/Skidskola

I resans pris ingår ett liftkort för Serre Chevalier Vallée.

Egen transport:

3-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

4-dagars resa inklusive 2-dagars liftkort

5-dagars resa inklusive 3-dagars liftkort

6-dagars resa inklusive 4-dagars liftkort

7-dagars resa inklusive 5-dagars liftkort

8-dagars resa inklusive 6-dagars liftkort

De dagar som liftkortet är giltigt (t.ex. söndag till fredag) anges i din bokning. Om du vill att liftkortet ska börja på en annan dag än den som anges i bokningssteget måste du ringa vårt kontaktcenter. Bokningen kan då justeras. Det är inte möjligt att ändra startdatumet för liftkortet på plats. En förlängning av liftkortet kan ofta bokas till; priset för detta hittar du i de fortsatta bokningsstegen. Rabatten för "inget liftkort" kan också hittas i bokningsprocessen.

Rabatter:

Skidkortet är gratis för barn upp till 5 år och för seniorer från 75 år. Barn i åldern 6-11 år och seniorer i åldern 65-74 år får rabatt på liftkortet. Alla rabatter kan räknas in i beräkningen av resesumman. Om du har rätt till gratis liftkort ska du välja "inget liftkort" när du bokar. Gratis liftkort och rabatterade liftkort kan hämtas på plats mot uppvisande av ett identitetsbevis.

Ovanstående tillägg och rabatter gäller endast vid bokningstillfället. Andra priser gäller lokalt.

Skid- och snowboarduthyrning kan anges vid bokningstillfället.

Om du bokar skidutrustning i klasserna "Gold" eller "Diamond" kan du byta ut den en gång i veckan mot gratis snowboardutrustning eller gratis free ride-skidor (inte på helgerna).

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Material som är utmärkt för nybörjare och medelmåttiga skidåkare och snowboardåkare. Det här materialet är extra lättmanövrerat, vilket gör det lätt att behärska kurvtagning och inbromsning. Parallellåkning är också fullt möjligt med dessa skidor.

Silver

Material som är utmärkt för avancerade skidåkare och snowboardåkare. Det här materialet är smidigt, men också mycket lämpligt för skarpa svängar. Även i hög hastighet har dessa skidor en mycket bra prestanda.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativt material och lämpar sig för avancerade vintersportare. Passar även för skidåkare som behärskar parallellskidåkning. Detta bekväma material kan användas på alla typer av pister och i alla snöförhållanden.

Diamant

Dessa högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken är av hög kvalitet och lämpar sig för de mest erfarna vintersportarna. Tips! Meddela våra uthyrningspartners om dina särskilda behov (t.ex. offpist) så att de kan välja rätt utrustning för dig.

Skid- och snowboardlektioner kan bokas direkt vid bokning.

För korta resor är det inte möjligt att boka skidlektioner. Detta kan ordnas lokalt.

När du bokar skidlektioner kommer du att bli tillfrågad om din nivå:

Nybörjare: Välj nybörjarlektioner endast om du aldrig har åkt skidor tidigare. 

Mellanliggande: Kan du redan bromsa/svänga? Välj då mellanliggande nivå och inte nybörjare.

Avancerad: Kan du redan åka skidor, men vill utveckla din teknik ytterligare? Välj då Avancerat. 

Ställ in notiser

Just nu är rum och priser inte tillgängliga för nästa säsong. Skriv upp dig och få en notis när detta boende kan bokas. Dina uppgifter kommer att behandlas i enlighet med vår integritetspolicy