Resort till Méribel

Tillbaka
Destination image
Pister
22 Km
55 Km
60 Km
13 Km
150 Km
Totalt
Liftar
14
16
11
höjd
2952m
1100m
Glaciär
0
Fun Parks
2
Långfärd
20Km
Pister
73 Km
210 Km
254 Km
73 Km
610 Km
Totalt
Liftar
40
61
55
höjd
3230m
1100m
Glaciär
0
Fun Parks
5
Långfärd
114Km

Den exklusiva bergsbyn Méribel erbjuder fantastisk skidåkning i Frankrike. Staden består av tre stadsdelar; Méribel centrum, Méribel Village och Méribel Mottaret. Alla distrikt erbjuder vacker traditionell arkitektur och du tar dig smidigt runt med buss som kör mellan alla distrikt. Stadens centrala läge ger en bra utgångspunkt för att utforska den stora skidregionen. Här finns utmaningar för både nybörjare och för de mer erfarna, bland annat pisten från Tournéte till Les Allues, som har en nedstigning på 1,3 km.

Skidorten som har allt - och något för alla

På skidresor till Méribel kan du njuta av 150 km pist som du smidigt når med områdets moderna gondolliftar. Tillsammans med Val Thorens och Les Menuires bildar de tre områdena skidregionen Les Trois Vallées med totalt 600 km pist. Här finns två OS-slalompister och en störtloppspist. Du har även tillgång till halfpipe och boardercross i funparken DC Area 43, för både nybörjare och proffs. Barnen kan på ett roligt sätt öva upp sina färdigheter på jakt efter snömannen Yooni i Yéti Park.

Méribel är en by som på ett elegant sätt blandar tradition med modernitet. I centrum har du ett urval av små butiker och mysiga afterski-barer. Här finns också ett antal bra restauranger som erbjuder läckra franska specialiteter. För dig som söker förstklassiga måltider kan du besöka L’Ekrin som belönats med en Michelin stjärna. I centrum hittar du också stadens många aktiviteter som t.ex. skridskorink eller go-kart på is. Här finns även en bowlinghall, pool och möjlighet att hyra snöskotrar. Méribel Village är stadens lugnare område och ligger 2 km från centrum, men nära liften.

Skidresor till Méribel med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Méribel. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre

Populärt resmål för

Vänner
Äldre par
Övriga
Familjer med äldre barn

Flyginformation

Flyget landar i Geneve och vi flyger hit med Norwegian från:

  • Stockholm Arlanda
  • Köpenhamn Kastrup

 

I alla våra skidresor med flyg ingår transfer till och från destinationen.

Transfertiden till Meribel är cirka 2 timmar och 30 minuter.

Tänk på att transfertiden till destinationen kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Har du frågor kring våra resor med flyg hittar du de flesta svaren bland våra "Vanligt ställda frågor".

Till toppen