Résidence Carlton

Résidence Carlton

Résidence Carlton ligger i centrala Chamonix och erbjuder studio-lägenheter för 2-4 personer. De ligger på 3: e våningen och har hiss. Du kan beundra de snöklädda topparna från din balkong med utsikt över Brévent och dalen ner mot Argentière. Lägenheten är fullt utrustad med kök och har alla bekvämligheter.

Chamonix är en spektakulär naturlig plats listad som ett av världsarven, den har ett enastående läge på 1000 meters höjd, vid foten av Aiguille du Midi och Mont Blanc. Du kommer att förföras av den magnifika utsikten över Mont Blanc. Erfarna skidåkare kommer att upptäcka det fantastiska universum av höga berg genom att ta Aiguille du Midi-liften.

Se mer Résidence Carlton Se mindre Résidence Carlton
Rumstyp
studio typ C

för 2 till 3 personer

 • surface: 27m²
 • Antal bäddar: 4
 • Kokvrå (kyl, spis, mikrovågsugn) (diskmaskin, tvättmaskin)
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons fällsäng)
 • Kabin(er) (kabin 1: 2 sovplatser (1x våningssäng (2 x 1-personssäng); varierande sängsorter))
 • bad eller dusch
 • toalett
studio typ A

för 2 till 4 personer

 • surface: 22m²
 • Antal bäddar: 4
 • Kokvrå (spis, mikrovågsugn) (ugn, diskmaskin)
 • Rum för icke-rökare
 • TV
 • DVD-spelare
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons fällsäng)
 • Entresol:1 mezzanine:Entresol 1: 2 sovplatser (1x dubbelsäng)
 • dusch
 • toalett
studio typ B

för 2 till 4 personer

 • surface: 27m²
 • Antal bäddar: 4
 • Kokvrå (kyl, spis, mikrovågsugn) (ugn, tvättmaskin)
 • Balkong
 • TV
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons fällsäng)
 • bad
 • toalett
 • Hall: 2 sovplatser (1x våningssäng (2 x 1-personssäng))

Läge och avstånd

boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
i centrum
avstånd till skidbacke cirka 500 meter
avstånd till skidlift cirka 500 meter
avstånd till skidskola cirka 500 meter
närmaste affärer cirka 0 meter

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell

Deposition

 • deposition: cirka 400,00 € (euro) per enhet per vistelse (betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Gemensamma anläggningar

 • Hiss
 • Parkeringsplats
 • Ta med sängkläder själv (sängkläder + handdukar)
Läs mer Göm

För barn

 • Barnsäng
 • Barnstol
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: cirka 1,00 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
 • barnsäng: cirka 15,00 € (euro) per styck per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Valbara tillägg

 • barnstol: cirka 10,00 € (euro) per styck per vecka/veckor (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • hyra sänglinnenpaket (sänglinnen och handdukar): cirka 20,00 € (euro) per person per vecka/veckor (betalas på plats)
 • slutstädning (exkl. kök): cirka 45,00 € (euro) per enhet per vistelse (betalas på plats)
Läs mer Göm

Chamonix

Chamonix ligger i Frankrike, inte långt från Italien och Schweiz landsgräns, vid foten av det mäktiga Mont Blanc; ett av Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att uppleva skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix är uppdelat på 5 olika skidsystem där samma liftkort gäller i alla system. skidbussar med jämna mellanrum mellan alla skidsystem.

Massor att göra både i och utanför pisten

Tack vare att skidåkningen sträcker sig upp på hela 3850 meters höjd är skidområdet väldigt snösäkert under hela säsongen. Skidresor till Chamonix bjuder på ett 180 km² pistat område och ett trippelt så stort offpist-område. Om man tycker om offpist, är en tur nedför Aiguille du Midi (3842 m.ö.h.) ett måste under skidresan.

I Chamonix ligger också en av världens längsta pister som är hela 22 km lång, och längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

Inne i byn finns flera aktiviteter att roa sig med när man inte åker skidor - man kan lätt fördriva en hel dag på att strosa runt i alla de butiker och fik som ligger utmed Chamonix gator. Vill man ut och äta något så finns här allt ifrån enklare matställen till mysiga gourmetrestauranger. Känner man för att vara lite mer aktiv så har Chamonix också bowlingbana, tennishall, squashhall, simhall, klättervägg inomhus och skridskobana. För en lugnare kväll finns här också ett Casino och en biograf. Om man önskar fest, så sätter festen igång i Chamonix när liftarna stänger och slutar först när liftarna öppnar igen på morgonen.

Skidresor till Chamonix med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Chamonix Mont Blanc image

Chamonix Mont Blanc

Härlig skidåkning i Chamonix Mont Blanc

Chamonix ligger beläget i Frankrike, nära gränsen mellan Italien och Schweiz, vid foten av det mäktiga Mont Blanc, Europas högsta berg som sträcker sig upp på 4810 meters höjd. Chamonix är en fransk pärla som även kallas ”The Grand old Lady”. Hit återvänder skidentusiaster årligen för att njuta av gemytligheten som infinner sig i dalen och för att få skidåkning i världsklass, både i och utanför pisten. Chamonix stod även värd för OS år 1924.

På skidresor till Chamonix kan du bland annat åka i en av världens längsta pister, Vallee Blanche som startar på toppen och slingrar sig hela 22 km ner till Chamonix. Längs vägen ner kan det vara klokt att göra ett och annat depot-stop i de många alphyttorna som finns längs pisten, för att få något i magen. Utöver det pistade skidområdet med 180 km pist, har Chamonix ungefär ett tre gånger så stort offpist område. I Chamonix ligger även det världskända berget Aiguille du Midi som framförallt är känt för sitt offpist område.

Chamonix är världens äldsta skidstation och tack vare Europas högsta berg Mont Blanc kan du om du tar dig upp njuta av pister på hela 3800 meters höjd. Om man inte tycker om extrema vertikala upplevelser, utan hellre åker på längden, erbjuder Chamonix 27 km längdspår och 40 km skatingspår.

Skidmetropolen Chamonix

Chamonix by är fylld av trevliga restauranger, barer, fik och butiker. För de som är aktiva finns det även mycket aktiviteter utanför pisterna som exempelvis bowling, tennis, squash, skridskoåkning, klättring och massa annat. Partylivet i byn börjar med afterskin när liftarna stänger och fortsätter sedan till tidig morgon på någon av byns nattklubbar.

Till Chamonix åker man vill få en kombination av en mysig by med många aktiviteter och ett skidområde som heter duga. För att få så mycket som möjligt ut av skidområdet, bör du ha åkt skidor tidigare och inte vara nybörjare, majoriteten av pisterna i området är för erfarna och duktiga skidåkare.

Skidresor till Chamonix Mont Blanc – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Chamonix Mont Blanc. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar Chamonix
Vad kännetecknar Chamonix Mont Blanc

Gästbetyg

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Liftkort för Chamonix Le Pass ingår i resans pris. Till en extra kostnad kan du även lägga till hela Mont Blanc Unlimited.

När du bokar din resa kan du se (i steg 2) vilka dagar liftkortet gäller. Om du vill att liftkortet ska gälla andra dagar vänligen kontakta vår kundtjänst innan avresan, lokalt är det inte möjligt att korrigera. Priser för att utöka liftkortet samt rabatt för "inget liftkort" hittar du också i bokningssteg steg 2.

Rabatter:

Liftkort är gratis för barn till och med 4 år. Barn mellan 5-14 år och seniorer äldre än 65 år får liftkortsrabatt. Dessa rabatter inräknas i det totala priset för resan. Om man har rätt till gratis liftkort ska man välja "inget liftkort" i bokningsprocessen.

Vid ankomst till destinationen behöver man visa pass eller annan legitimation på det lokala liftkontoret när man ska hämta liftkortet. >

Deposition:

Man betalar en depositionsavgift på 3 euro. Dessa får man tillbaks när man lämnar tillbaks liftkortet innan hemresa.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

När du bokar skidutrustning i klassen "Guld" eller "Diamant" kan du byta ut den en gång i veckan gratis mot snowboardutrustning eller friåkningsskidor (inte på helgerna).

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Du kan lägga till skidskola när du bokar din skidresa.

För kortresor är det inte möjligt att boka skidskola. Detta kan bokas på plats.

Skidskolan börjar på söndagar.

När du bokar skidlektioner kommer att bli tillfrågad om din nivå:

Nybörjare: För nybörjarlektioner om du aldrig har åkt skidor.

Medel: Du kan bromsa/ta en kurva.

Avancerad: Kan du åka skidor, men du vill utveckla din teknik?

ändra

När vill du resa?
  Till toppen