Savoia Palace Hotel

Savoia Palace Hotel

Mitt i centrum av Madonna di Campiglio vid ett fantastisk läge, hittar du Hotel Savoy Palace. De klassiska rummen är moderna och mycket väl underhållna och inredda med en tv och ett trevligt badrum. Skidliften och den första skidbacken hittar du bara 50 meter bort. Så du behöver inte bära dina skidor långt och kan åka på skidorna nästan hela vägen till hotellet i slutet av dagen.

Lockar afterski efter en dag i backen? I Madonna di Campiglio kan du promenera, shoppa, få något att äta eller lära känna det traditionella afterski. Även i hotellet Savoy Palace kan du tillbringa en trevlig eftermiddag efter en dag i snön. Spa-centret bjuder på en bastu, ett turkiskt bad och en jacuzzi. Mot betalning kan du också boka en avslappnande massage. I loungebaren kan du njuta av en läcker drink för att sedan äta de mest utsökta lokala och internationella specialiteter i den autentiskt inredda restaurangen.

Se mer Savoia Palace Hotel Se mindre Savoia Palace Hotel
  • I centrum
  • Skidlift
  • Spafaciliteter

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Madonna di Campiglio  image

Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio är en av de internationellt mest kända skidorterna i Trentino och ligger precis vid det mäktiga Brentamassivet. Skidområdet är ett paradis för skidåkare och vintersport entusiaster med sina 150 kilometer i fantastisk miljö med mycket skogsåkning. Madonna di Campiglio ligger snösäkert på 1550 meters höjd i det soliga området Skirama Brenta. De flesta liftarna ligger runtom byn vilket gör att man nästan alltid har nära till en skidlift. Skidområdet i Madonna di Campiglio är väl sammanhängande och smidigt att ta sig runt i. Det var i Madonna di Campiglio som Ingmar Stenmark år 1974 med en fantastisk prestation satte Sverige på kartan genom att vinna sin första världscupseger.

Efter en dag i skidbacken bjuder Madonna di Campiglio på grym Après-ski som håller igång från att liftarna stänger tills dem öppnar morgonen därefter. Det finns ett bra urval av barer, nattklubbar och afterskiställen i Madonna di Campiglio som med all säkerhet kommer vara med till att skapa minnen för livet.

Madonna di Campiglios by är fylld av charm och gemyt. Inne i byn är vissa delar bilfria och här finner man charmiga torg fyllda med bra restauranger, kaféer och exklusiva butiker. På många ställen säljs lokala delikatesser som bland annat ost, salami, sylt, vitlök och honung. Det traditionella köket i Madonna di Campiglio består av enkla rätter med naturliga och ekologiska produkter från lokalområdet.

På orten har större delen av befolkningen gott ställt och byn får ofta besök av internationella jetsets. Man kan ofta se exklusiva italienska damer strosa runt insvepta i sin pälsar, skiddräkter och med sina flashiga moonboots.

Val di Sole  image

Val di Sole

Härlig skidåkning i Val di Sole

Val di Sole eller den soliga dalen, i Italien är ett charmigt skidområde med mycket sol, som är perfekt för erfarna skid- och snowboardåkare. Området ligger väster om Dolomiti Superski och erbjuder många spännande pistersamt stora offpist möjligheter. Dalens pittoreska städer erbjuder gott om solterrasser där du kan ta en paus från skidorna och njuta av solen i en liggstol till tonerna av caféets bakgrundsmusik.

På skidresor till Val di Sole kan du njuta av skidåkning i hela 146 km pist med pister varav den högsta ligger på 2500 meters höjd. Här kan du njuta av skidåkning i långa, soliga och snösäkra pister. Söker du lite brantare skidåkning kan detta finnas framför allt i området vid Pinzolo.

Den soliga dalens vackra skidorter

I Val di Sole ingår de fyra skidorterna Commezzadura, Folgarida, Marilleva och Mezzana, där du har stora möjligheter att testa dina kunskaper i preparerade pister. Dalen har många små byar där du kan uppleva äkta italiensk lansbyggdscharm.

Commezzadura är en lugn by som är perfekt om du vill kombinera skidåkning med friluftsliv och äventyr. Staden erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som isklättring, hundspann och vandringsleder i fantastiska omgivningar. Folgarida är ett perfekt resmål för familjer tack vare de bekväma hotellen och fjällstugorna som ligger precis vid pisten. Byn har ett gediget utbud av afterski och på stadens restauranger kan man njuta av utsökt italiensk mat. Både Mezzana och Merilleva är relativt lågt belägna skidorter men med bra anslutningar till det omgivande skidområdena. Här ska du åka om du söker lugna skidresor då utbudet av afterski och nattliv är begränsat.

När du bor i antingen Folgarida, Marilleva eller Mezzana ger ditt liftkort dig tillgång till Folgarida/Marilleva området. Du kan också välja att utöka ditt liftkort så att det även gäller för hela Campiglio/ Dolomiti di Brenta. Med det utökade liftkortet har du också tillgång till det berömda Madonna di Campiglio.

Skidresor till Val di Sole – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Val di Sole. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Italien med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar Madonna di Campiglio
Vad kännetecknar Val di Sole

Gästbetyg

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Barn som är födda efter 01.12.2006 får ett gratis liftkort för varje fullbetalande vuxen som har liftkort. Två barn födda efter 01.12.2006 får båda gratis liftkort när två vuxna har liftkort osv.

Det ska betalas 5 euro i depositionsavgift för liftkortet.

För liftkort på 8 dagar eller fler krävs bild på liftkort och en giltig legitimation vid kontroll i skidbacken.

Du kan lägga till skidhyra när du bokar din skidresa.

Det är inte möjligt att boka skidskola hemifrån. Detta kan däremot bokas nere på destinationen.

Vägledande priser:

Skid- och snowboardskola för vuxna: 6 dagar, 2 timmar om dagen för cirka 180 euro.*

Skidskola för barn: 6 dagar, 2,5 timmar om dagen för cirka 320 euro.*

*Priserna är vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

ändra

När vill du resa?
    Till toppen