Fri ombokning av din resa

Res och boka tryggt med Sunweb

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Fri ombokning

Boka nu och omboka om något skulle inträffa

Vi tror på att det är viktigt för människor att resa. Det är på resor som man får nya minnen och erfarenheter för livet. Därför är det också viktigt för oss att du, trots dessa tider, ska kunna boka din resa tryggt och ha något att se fram emot.
 
När du bokar resan med oss täcks du av paketreselagen vilket betyder att om delar av din resa skulle bli inställd, får du pengarna tillbaks eller så hjälper vi dig att hitta andra alternativ. Dessutom följer vi aktivt UD's riktlinjer och om det skulle ske en avrådan, hjälper vi dig med att omboka din resa.
 
För extra trygghet kan du boka en avbeställningsförsäkring utifall något oförutsägbart skulle ske på hemmaplan. Skulle den nya resan vara till en högre kostnad betalas endast mellanskillnaden. Är den nya resan billigare återbetalar vi mellanskillnaden. Mer information om detta hittar du i våra resevillkor

Just nu kan du dessutom tryggt och säkert boka resor till vårt mest populära resmål, Turkiet. Skulle du vid ett senare tillfälle ångra dig ombokar vi resan kostnadsfritt till ett annat resmål i Turkiet. Detta gäller dig som bokar i perioden 2020-03-06 till 2020-04-30 och ombokar din resa senast 21 dagar innan avresa. 

Turkiet - fri ombokning

Boka din resa till något av våra många soliga resmål i Turkiet och omboka kostnadsfritt upp till 21 dagar före avresa.