Sista minuten

Weekends och kortresor

  1. Hem
  2. Solresor
  3. Erbjudanden
  4. Sista minuten
  5. Weekend

Sista minuten weekendresor

Res till solen - redan nästa helg

Hade det inte varit skönt att resa till solen i helgen? Med våra billiga sista minuten weekendresor kan du också göra det. Du kanske har några semesterdagar över eller bara känner att du är värd att komma bort några dagar.

Ta en weekend och upptäck Chanias härliga atmosfär på en storstadssemester på kreta eller koppla av helt på en strand på den bulgariska Svartahavskusten. Oavsett vad du söker har vi en weekendresa för dig, med ett boende som passar din buget.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du till varmare breddgrader? Med våra billiga sista minuten weekendresor får du resan till ett prisvärt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska weekendresor med avresa inom några veckor.

Res när du vill, och hur länge du vill

Vi erbjuder weekendresor med avresa från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till Europas charmigaste, livligaste och mysigaste semesterorter. Med Sunweb kan du själv bestämma hur många dagar du vill resa, från 3 till upp till 7 dagar. Som alltid när du reser med Sunweb ingår flyg, hotell och guideservice. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg

Alla resor är med direktflyg.

✓ Flexibla reslängder

Anpassa när och hur länge du vill hålla semester.

✓ Hotell

Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.

✓ Resegaranti

Alla resor täcks av resegaranti.