Fri ombokning

  1. Hem
  2. Skidresor
  3. Fri ombokning

Ombokningsförsäkring

Ge dig själv möjligheten till fullständig flexibilitet att omboka och få en nystart på din skidsemester med egen transport, kostnadsfritt!

Planerar du att boka din skidsemester i vinter? Då har vi gjort det enkelt för dig. Om du bokar en skidresa med egen transport ger vi dig flexibiliteten att justera eller omboka din semester kostnadsfritt upp till 6 veckor före avresan. Om du vill ha mer flexibilitet kan du, för 200:-, uppgradera försäkringen och så att du kan justera eller omboka din semester upp till 2 veckor innan avresan.

 

Ombokningsförsäkring Premium- 2 veckor före avresa

Uppgradera till vår ombokningsförsäkring premium för 200:- per person, så att du kan omboka eller justera din bokning upp till 2 veckor före avresa.

Köp till uppgraderingen vid bokningstillfället eller senast 14 dagar efter att din bokning har genomförts via ditt Mitt Sunweb-konto.

Det är endast möjligt att gör ändringar för resor som är tillgängliga på Sunwebs hemsida vid ombokningstillfället.

Du kan använda ombokningsförsäkring premium två gånger.

 

Till exempel: Om din semester har avresa den 15 december har du senast fram till den 1 december att omboka, till ett annat avresedatum eller välja en annan destination.

 

Ombokningsförsäkring standard - 6 veckor före avresa

Kostnadsfri ombokning eller ändringar via ditt Mitt Sunweb-konto upp till 6 veckor före avresan.

Gäller alla skidresor med egen transport till alla destinationer med valfritt avresedatum.

Välj att flytta din semester till en annan destination eller helt enkelt skjuta upp den till ett annat datum, så länge din resa med egen transport är tillgänglig för bokning via Sunwebs hemsida.

Du kan nyttja ombokningsförsäkring standard en gång.

 

Till exempel: Om din semester har avresa den 19 december har du fram till senast den 6 november att omboka avresedatumet eller välja en annan destination.

 

För de fullständiga villkoren för både standard- och premiumutbytesgarantin klicka här.

Missa inte våra erbjudande för tidiga bokningar, nyttja vår bästa prisgaranti och välj bland det största urvalet av boende på över 100 destinationer i hela Europa. Med Sunweb kan du boka med tryggheten av att du är ekonomiskt skyddad och att ditt liftkort alltid ingår.

Bekymmersfri skidresa

Boka nästa skidsemester med våra garantier:

  • Ekonomisk trygghet med resegaranti
  • Res tryggt & säkert – Holiday Doctor tillgänglig 24/7
  • Flexibel ombokning, omboka kostnadsfritt
  • Garanterat säker hemresa oavsett vad