Hotel Kalyves Beach

Billigaste pris
8,2 / 10

Hotel Kalyves Beach

Hotel Kalyves Beach är ett mysigt hotell i Kalyves. Hotellet ligger nere vid sandstranden, perfekt för sköna dagar på stranden. Från poolområdet korsar du bara den lilla bron över bäcken, och då står du med fötterna i sanden. I området runt hotellet hittar du några restauranger och butiker, och det vackra området är perfekt för vandring. Om du tröttnar på stranden, har hotellet ett trevligt poolområde. Vistelsen på Hotel Kalyves Beach är med frukost och du kan köpa till en halvpension, All Inclusive (light) eller ultra All Inclusive. Du kan välja om du vill äta på hotellet eller gå ut. Ni bor i väl inredda rum, som blev renoverade 2014 och ligger i två byggnader som är åtskilda av en liten väg. Vi rekommenderar Hotel Kalyves Beach till vuxna, par och barnfamiljer som vill bo på stranden i lugna omgivningar och ändå kunna besöka den charmiga staden Chania. Hotel Kalyves Beach är ett bra hotell för priset.
Läs mer Hotel Kalyves Beach Hotel Kalyves Beach
Läge och avstånd

Kalives

Kalives image

Kalives är en mysig grekisk by som ligger ca 20km från Chania. Här hittar du både skön grekisk semesteratmosfär och en touch av det traditionella vardagslivet på Kreta. Kalives ligger nere vid en trevlig sandstrand som är särskilt lämplig för familjer med små barn, eftersom vattnet är ganska grunt. Byn ligger i vackra omgivningar och den vackra naturen är perfekt för vandring och cykelturer. Kalives har en liten fiskehamn, varifrån stadens restauranger får levererat färsk fisk dagligen. På stadens huvudgata finns det ett urval av butiker och små trevliga tavernor. Längs kusten finns det också små kaféer och restauranger som serverar utsökta traditionella grekiska rätter.

Med sitt centrala läge är Kalives en riktigt bra utgångspunkt för att upptäcka Kretas många spännande sevärdheter. Sunweb rekommenderar Kalives för barnfamiljer och par, som önskar en avkopplande semester i lugna omgivningar.

Sunweb erbjuder dansk guide-service i Kalives och våra danska guider kommer och besöker ditt hotell eller ett ställe i närheten flera gånger under din semester.

Läs mer Kalives Göm Kalives
Vad kännetecknar Kalives
  • Barnvänlig sandstrand
  • Lugn omgivning
  • Perfekt för par och barnfamiljer

Kreta

Kreta image

Resor till Kreta

Kreta har cirka 300 soldagar per år vilket gör den till ett av våra soligaste resmål.

Ön är genomsyrad av historia och en vacker hisnande natur. Kreta är den största och samtidigt den sydligast belägna ön i den grekiska skärgården där du även hittar det trevliga öarna Kos och Rhodos. Det varierande klimatet ger dig möjligheten att uppleva allt från vackra palmklädda stränder till fascinerande bergslandskap där du kan skymta snön på toppen.

 

Upplev Kretas natur och mat

Kreta domineras av en lång och nästan obruten bergskedja från öst till väst där den högsta punkten är 2456 meter över havet. Här finns också Europas längsta ravin Samariaravinen som har en imponerande längd på 16 km. Om du gillar vandringsturer så får du inte missa en promenad i Samariaravinen där du går längs en forsande bäck med en doft av cypresser, kantad av de branta väggarna. För att få ut det mesta av denna upplevelse rekommenderar vi att du deltar i utflykten med Sunwebs nordiska guide.

Ta dig runt på Kreta kan du göra genom hyra en bil eller cykel. Vi rekommenderar att du åker längre in i landet där turismen ännu inte satt sina spår. Här möts du av den kretensiska gästfriheten, omgiven av bergslandskap, apelsinlundar och fält av tvinnade olivträd.

Oavsett var du är på Kreta är det inga problem att hitta en bra grekisk restaurang eller taverna. Det kretensiska köket är skiftande och ett besök på en liten lokal taverna där du sitter sida vid sida med lokalbefolkningen är ofta en kulinarisk upplevelse. Maten från Kreta är präglad av färska kryddor, färsk fisk, grönsaker och inte minst oliver från en av de otaliga olivlundarna.

 

Res till Kreta med Sunweb

Sunweb har en mängd bra erbjudanden för dig på resor till Kreta. Sunweb har billiga resor till Chania, Rethymnon och Georgioupolis, och sen förra året erbjuder vi också bra och billiga resor till Hersonissos, Anissaras och Gouves på Kretas fantastiska östkust. Vi erbjuder små, mysiga och billiga hotell på Kreta och stora familjehotell med många anläggningar och All Inclusive till ett bra pris. Oavsett vad dina behov är kan Sunweb hitta den perfekta semestern på Kreta för dig och din familj.

På Resor till Kreta med Sunweb erbjuder vi skandinavisk guide-service på Kreta under hela säsongen, och våra guider besöker de flesta hotellen på ditt resmål eller något hotell i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder dessutom utflykter med en skandinavisk guide.

Läs mer Kreta Göm Kreta
Vad kännetecknar Kreta
  • Härligt klimat & vacker natur
  • Bra nattliv och resturanger
  • Spännande utflykter

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,2 / 10

Utifrån 37 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?