Av |Publicerad: 16 september, 2022|Läst 3.8 min|

Även om sommaren fortfarande har mycket att erbjuda, närmar sig vintern snabbt… Slipp stressen med att förbereda i sista minuten och boka din vintersportresa till bästa pris redan nu. Vad sägs om ett förstklassigt boende på en populär semesterort? Upptäck 5 skäl till att boka din skidsemester tidigt och att vara ute i riktigt god tid!

Personliga semesterresor

Skapa din egen skräddarsydda semester med Sunweb. Lägg till en mängd extrafunktioner som till exempel matvaror som levereras till orten, skid- och snowboardlektioner för nybörjare och erfarna skidåkare, ett utbud av brons-, silver- eller diamantutrustning beroende på din nivå… Kort sagt, oavsett om du väljer en autentisk semester i en stuga i Österrike eller ett modernt hotell i toppklass i Frankrike, finns det en skidsemester som passar dig!

Planerar du att åka i backen med vänner i vinter? Varför inte välja ett fyrstjärnigt hotell i La Plagne? I hjärtat av La Plagne Soleil, i skidområdet Paradiski, bor du på det exklusiva boendet Les Granges du Soleil, med utsikt över det vackra Mont Blanc. Här finns all den komfort och de faciliteter som behövs för en trevlig vistelse. Alla bekvämligheter finns i närheten (skidliftar, restauranger, leverantörer av skidutrustning etc.). Här finns även ett härligt friskvårdscenter. De fullt utrustade lägenheterna är stora och rymmer upp till 8 personer.

Wellness-avdelning med pool

Bra erbjudanden: först till kvarn

Dra nytta av exceptionella erbjudanden på de mest populära skidorterna! Vad sägs om en vintersportsemester under julhelgen? Eller upptäck de magnifika franska alperna med familjen, allt med ett liftkort och gratis utrustning… Har du gått vilse bland de många erbjudandena? Du kan välja Chalet des Neige Arolles Residence, som ligger i hjärtat av Les Arc, bara 20 meter från backarna. Här kan du njuta av skidåkningen tidigt på morgonen! Stor familj? Stugorna har plats för upp till 16 personer. Du kan också dra nytta av de många tjänsterna som skidrum med pjäxtork, biljardbord eller wellness-avdelning med jacuzzi och hamam, där du kan koppla av efter en aktiv sportdag. Missa inte pizzerian för en gourmetpaus.

Residence Kalinda från fågelperspektiv

Boenden av hög kvalitet

Lika viktigt som själva skidåkningen är boendet. Vill du bo bekvämt med allt du behöver för en enkel och trevlig skidsemester? Stora rum, en balkong med panoramautsikt över de snötäckta topparna, en jacuzzi, ett fullt utrustat kök och en afterski-bar i närheten… Inget kan vara trevligare för en vistelse med familj eller vänner!

Föredrar du en varm och autentisk vistelse eller en premiumvistelse? Upptäck våra hemligheter och utmärkta boenden!

Skidgaranti: ingen snö? inga problem!

Det finns inget mer frustrerande än ett vintersportlov som förstörs på grund av snöbrist! Med vår skidgaranti kan du boka ett annat resmål på samma datum om snön inte kommer. Skidgarantin gäller för alla bokningar som görs fram till och med den 17 oktober 2022 och gäller för alla semestrar mellan den 24 december 2022 och den 25 mars 2023. Så du kan packa din väska utan bekymmer!

Dags att planera dina aktiviteter…

När du har bokat din vistelse har du gott om tid att planera dina aktiviteter. Pulkaåkning, skridskoåkning, snöskoteråkning, besök på en ostfabrik… Möjligheterna är oändliga, och därför är det viktigt att du tar dig tid att bestämma vilka aktiviteter du vill göra. Börja med att göra upp en lista utifrån din budget och dina nära och käras önskemål. Perfekt för en organiserad semester!

Och en familjesemester blir mycket bättre när man planerar i förväg… För att underlätta har Sunweb samlat allt som behövs för en säker resa i en enda garanti: Semestergarantin! Detta inkluderar Flexibel ombokning. Inga bekymmer, du kan åka på semester med sinnesro och framför allt med mer flexibilitet!

Har du blivit övertygad om att boka din skidsemester i tidigt? Oavsett om du väljer en vistelse på Österrikes snötäckta toppar eller i de franska alperna, glöm inte att först till kvarn gäller! Upptäck vårt urval av boka tidigt-erbjudanden.

16 september, 2022

Relaterade inlägg