Av |Publicerad: 26 juni, 2017|Läst 1.4 min|

Du är på semester och vill koppla av. Självklart kan det vara skönt att slippa var uppkopplad – men du måste inte!

Hemma vi är vana vid att Internet alltid finns till hands och våra telefon fungerar som GPS, kalender, uppslagsverk och mycket mer. När du åker på semester kan det vara svårt att hitta en vettig uppkoppling. internet utomlands ingår kanske inte i ditt abonnemang, eller också kostar det skjortan att starta det.

02

Wifi på hotellet

Denna problematik börjar hotellen alltmer inse och därför har fler och fler hotell installerat WiFi. På vissa hotell finns WiFi på hela hotellområdet, och andra begränsar den till allmänna utrymmen som lobby och reception. WiFi är ofta gratis i allmänna utrymmen, medan det oftast kostar om du behöver komma åt det på rummet. Om du vill bo på ett hotell där det finns tillgång till WiFi, så kan du ange detta när du söker en resa på sunweb.se

Wifi på destinationen

Det är inte bara hotell som erbjuder WiFi för sina gäster. Du kan ofta få tillgång till nätet på restauranger, kaféer och nöjesparker. Om du vill veta var man kan gå för att hitta en plats en WiFi kan vi rekommendera att du laddar ner till exempel Wi-Fi Finder. Här kan du se en uppdaterad karta över WiFi hotspots, även när du är offline.

Hur viktigt är det för dig att ha tillgång till internet när du är på semester?

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de wereldreizigers van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
26 juni, 2017

Relaterade inlägg