Av |Publicerad: 09 november, 2017|Läst 3.1 min|

Familjesemester, badsemester, partyresa, All Inclusive-semester och semester där du verkligen får uppleva den lokala atmosfären. Trots sin ringa storlek erbjuder den grekiska ön Zakynthos mycket – och mer. Ön erbjuder upplevelser för alla och Zakynthos stora urval av underbara hotell kan göra det väldigt svårt att välja. Därför har jag valt ut några av mina favoriter, så att du enkelt kan hitta den rätta utgångspunkten för din nästa semester på Zakynthos.

En äkta grekisk pärla – Erietta Apartments i Tsilivi

En smal väg genom en olive trädgård leder dig till Erietta Apartments där ljusa moderna lägenheter och fantastisk utsikt över det turkosa havet utgör ramarna för din semester på Zakynthos. Oavsett om du ligger vid poolen, sitter i jacuzzin eller hittar en plats i skuggan på den härliga terrassen, så dras blicken mot havet och en vy som vanligtvis bara finns på vykort. Lägenheterna drivs av en vänlig grekisk familj, och dottern Erietta är redo att välkomna dig till de avkopplande och hemtrevliga omgivningarna.

erietta pool

Familjesemester med All Inclusive – Tsilivi Beach Hotel i Tsilivi

Står All Inclusive och ett strandnära läge på önskelistan för sommarsemestern med familjen blir Tsilivi Beach Hotel utan tvekan en hit. Hotellet omger ett stort poolområde och ligger bara några meter från stranden, vilket gör att du enkelt kan växla mellan poolen och havet. Under semestern erbjuds olika underhållande aktiviteter och hotellets centrala läge gör det enkelt att ta en promenad runt i Tsilivi. Hotellets största rum rymmer upp till fyra personer.

tsilivi beach pool

Endast vuxna – Hotel Bitzaro Grande i Kalamaki

Drömmer du om en semester i barnfri miljö där en man verkligen kan rå om varandra, då du kommer att gilla Hotel Bitzaro Grande i Kalimaki. Hotellet ligger på en sidogata från huvudgatan i centrum och du bor därför bara en kort promenad till flera affärer och restauranger. Hotel Bitzaro Grande är ett ljust och modernt All Inclusive-hotell med en trevlig atmosfär. Här finns många bekvämligheter och ett fint poolområde där du kan njuta av solen i en solsäng.

Bitzaros pool

När du vill samla hela familjen – St. John Villas & Spa i Tsilivi

St. John Villas & Spa erbjuder fina villor i vackra gröna omgivningar. Villorna ligger nära den mysiga staden Tsilivi och rymmer upp till nio personer – perfekt för de som vill njuta av semestern på Zakynthos med hela familjen. Villorna är modernt inredda med allt du behöver för en bekväm semester – varje villa har en egen pool så att du kan koppla av i en lite mer privat miljö.

st john villa

Festen runt hörnet – Cactus Apartments i Laganas

Om du vill bo mitt i Zakynthos livligaste semesterort, där barer, restauranger och nattklubbar ligger sida vid sida och bjuder in till festkvällar i centrum, då ska du bo på Cactus Apartments. Här kan du kombinera avkopplande dagar på Laganas vackra sandstrand med livligt nattliv. Cactus Apartments består av enkla lägenheter som rymmer upp till fyra personer och frukost ingår.

cactus apartments pool

Se många fler underbara hotell för din semester på Zakynthos här.

Hi! Ik ben Eveline, één van de wereldreizigers van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
09 november, 2017

Relaterade inlägg