Av |Publicerad: 26 juni, 2017|Läst 2.3 min|

Appar kan göra semestern enklare, roligare och mer spännande. Här är fem tips på appar som verkligen är värda att ta på semestern.

Instaweather

Du är på den vackra vita sandstranden med en kall drink i handen – du vet att det regnar hemma, och de flesta av dina vänner är på jobbet. Finns det ett bättre tillfälle att skryta lite? Om du någonsin kommit på dig själv med att tänka detta, då är Instaweather definitivt något för dig. När du delar bilder tagna med Instaweather, så kan dina vänner kan se hur vädret är på din semesterort.

Riktiga Vykort

Familjen ska ju ha ett vykort, men innan kommit för att hitta rätt kort, skriva och skickade det är du nästan på väg hem från semester igen – och då kan det ju kvitta. Med Riktiga Vykort appen slipper du alla besvär. Du tar ett foto och skriv in texten i appen. Detta skickas som en fysisk vykort till den mottagare som du har valt. Lätt och enkelt.

World customs and cultures

Om du är intresserad av kulturen i det land du besöker kan via denna app få reda på allt som finns att veta om kultur, beteende, tabun, lagar och mycket mer.

iTranslate

Vad säger personen mitt emot mot dig? Vad är det exakt som finns på menyn? Denna typ av utmaning är något de flesta resenärer stöter på. Med iTranslate blir dessa situationer nu mycket enklare. Appen kan översätta både röst-till-text, och genom att skriva det ord du vill översättas. Även om denna app kan vara till stor hjälp på din semester, är det viktigt att komma ihåg att den inte kan användas helt okritisk.

Toiletfinder

Är du en av dem som måste kissa så fort det inte finns en toalett i närheten? Du kan gå in på en restaurang och låna toaletten, men det är lite pinsamt och ägaren ser lite sur ut när du inte har för avsikt att köpa något. Toletfinder är lösningen på problemet. Appen visar mer än 70 000 toaletter, så jag tror att det också kommer finns en nära dig. Förutom en karta så att du lätt kan hitta närmsta toalett, så att du kan även använda den för att hitta den finaste toaletten. Appens användare kan nämligen betygsätta toaletter – välkommen till en värld där du enkelt kan undvika ofräscha toaletter.

Vilken app är viktigast för din semester?

Klicka här om du saknar en billig semester till appen.

 

Hi! Ik ben Eveline, één van de wereldreizigers van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?
26 juni, 2017

Relaterade inlägg