1. Kontaktuppgifter och svar på dina frågor | Sunweb
  2. Reseguider
  3. Finns det en guide på min destinationen?

Alla rubriker

Finns det en guide på min destinationen?

Vi har reseguide på de flesta destinationer. Om det inte finns någon guide, kommer du att tas omhand av en lokal representant för Sunweb. De är redo att ta emot dig vid ankomst till flygplatsen. Det är viktigt att du tar kontakt med reseguiden eller vår lokala representant när du anländer. De hänvisar dig till rätt transferbuss. Du kommer också att få ett välkomstbrev med användbar information om ditt semesterresmål, utflykter och viktiga telefonnummer.

Har du bokat en hyrbil från flygplatsen och inte använder vår transfer? Även då är det viktigt att du först rapporterar till vår guide / representant.

Under välkomstmötet får du mer information om de utflykter som erbjuds och alla användbara fakta och tips om din destination.

Om du har några frågor eller kommentarer under din semester kan du alltid ringa reseguiden under arbetstid. Dessutom är de tillgängliga 24 timmar om dygnet vid nödsituationer.


Detta besvarade min fråga / Detta besvarade inte min fråga

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.


Om du inte hittade vad du sökte kan du alltid ställa din fråga till oss på info@sunweb.se, så svarar vi dig så fort vi kan!