Team Sunweb

Även du kan vinna fin priser!

  1. Hem
  2. Tävla med Team Sunweb

Stötta team sunweb och vinn fina priser

Vi vill fira Team Sunwebs insatser på landsvägarna och därför kan du vinna fantastiska priser. Vi ger bort en tävlingscykel värd 37 500:- och två presentkort till ett värde av 10 000:- vardera, en för skidresor och en för en solresor.

Om du drömmer om att ge dig ut på vägarna med din egen kopia av Sunweb-cyklarna eller vinna ett av de två presentkorten, kan ska du registrera dig för vårt nyhetsbrev och svara på frågan. Då kan du bli den lyckliga vinnarna.

Du kan läsa villkoren för tävlingen här.

Använd #TeamSunweb och vinn!

Vi har dessutom flera fina priser som du kan vinna om du tar bild som berättar och dear dina cykeläventyr. Använder hashtaggen #teamsunweb när du lägger upp bilden på Instagram, så att vi kan se den och ta del av dina upplevelser på sadeln. Vinnarna väljs slumpmässigt bland alla deltagare från alla deltagande länder.
Presentkortet kan användas för alla paketresor som syns på webbplatsen. Det går inte att byta presentkortets värde mot kontanter. Presentkortet är personligt och kan därför inte överföras till andra. Om resans pris överstiger presentkortets värde täcks inte återstående belopp av Sunweb.

Dina uppgifter lagras och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.

Tävlingen börjar 2020-09-04 och slutar 2020-11-13. Vinnaren dras från dem som svarar på frågan korrekt eller kommer närmast rätt svar. Genom att delta i tävlingen accepterar du villkoren för tävlingen. Anställda av Sunweb Group får inte delta i tävlingen.

Tävlingen med hashtaggen börjar också 2020-09-04 och slutar 2020-11-13.

Vinnaren väljs varje månad och kontaktas via Instagram. Vinnaren måste göra anspråk på priset inom en vecka efter att ha kontaktats. Instagram, Sunweb och andra tredje parter kan inte hållas ansvariga för tvister relaterade till tävlingen.

Genom att delta i tävlingen accepterar du villkoren för tävlingen.