Hotel & Spa Ferrer Concord

Billigaste pris
7,5 / 10

Hotel & Spa Ferrer Concord

Hotel & Spa Ferrer Concord har ett fantastiskt läge nere vid den sköna sandstranden i Ca´n Picafort. Härifrån har du en fantastisk utsikt över bukten och dessutom kan du gå till stadens trevliga centrum där du hittar både restauranger, barer och butiker. Du bor i snyggt inredda rum, och du kan välja att unna dig själv ett rum med havsutsikt, om du vill njuta av den vackra utsikten varje morgon. Vistelsen här är med frukost och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive, där alla måltider, drycker och snacks är betalt hemifrån. Vi rekommenderar Hotel & Spa Ferrer Concord till både vuxna och barnfamiljer.
Läs mer Hotel & Spa Ferrer Concord Hotel & Spa Ferrer Concord
Läge och avstånd

Ca'n Picafort

Ca'n Picafort image

Ca'n Picafort ligger i den stora Alcudiabukten på Mallorcas nordkust, ca 12 km från den populära semesterorten, Alcudia. Ca'n Picafort var ursprungligen en liten fiskeby, men har sedan 1960-talet utvecklats sig till en trevlig semesterstad. Tempot här är lugnare än i Alcudia, och Ca'n Picafort har en lång sandstrand och ett varierat utbud av restauranger och butiker, särskilt längs den trevliga, bilfria strandpromenaden och på gågatan i centrum. I slutet av strandpromenaden ligger Ca'n Picafort trevliga, lilla marina, och på den andra sidan av denna hittar du även en liten sandstrand, Son Baulo.

Stranden i Ca'n Picafort är rimligt barnvänlig. Dock är stranden inte lika skyddad som Alcudia, så här kan du få vågor. Detta i sin tur gör stranden perfekt för vindsurfing och andra vattensportsaktiviteter.

Ca'n Picafort är det perfekta resmålet för vuxna och barnfamiljer, som önskar att semestra i en lugna omgivningar i en av Mallorcas vänligaste semesterstäder.

Vi erbjuder ett stort utbud av hoteller i Ca'n Picafort, oavsett om du letar efter semesterlägenheter eller bra och billiga hoteller med All Inclusive.

Sunweb erbjuder dansk guideservice under hela säsongen i Ca'n Picafort. Våra danska guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester. Vi erbjuder också flera utflykter med dansk guide.

Läs mer Ca'n Picafort Göm Ca'n Picafort
Vad kännetecknar Ca'n Picafort
  • Trevlig semesterstad I Alcudiabukten
  • Barnvänlig sandstrand
  • Bilfri strandpromenad
  • Vacker natur
  • rofyllda omgivelser

Mallorca

Mallorca image

Resor till Mallorca

Mallorca var ett av de första populära resmålen i Spanien och ligger i Medelhavet utanför Costa Doradas kust. Ön lockade många svenskar med sangria, flamenco och dåtidens grisfester. Men Mallorca har mycket mer att erbjuda: en fantastisk historia, hisnande landskap, ett behagligt klimat och spännande sevärdheter.

Mallorca har genom tiderna varit påverkad av olika kulturer och det är fortfarande möjligt att se lämningar från svunna tider runt omkring på ön. Besök bl.a. den vackra katedralen "La Seo", som är byggd på ruinerna av en arabisk moské i huvudstaden Palma de Mallorca. Eller ta vägen förbi klostret Luc, där en arabisk herde och en cisterciensmunk hittade en staty av den heliga Madonnan och placerade henne i ett kapell, "La Morenta" kan fortfarande ses i kapellet. På Mallorca finns det väldigt många platser som har en lång historia och har bidragit till att göra Mallorca till det imponerande resmål det är idag.

Längs Mallorcas kustlinje möts du av stränder så långt ögat når. Stränderna är omgivna av hisnande landskap, så nästan oavsett hur dina förväntningar och behov ser ut så kan de infrias på Mallorca. Ön har ungefär 150 olika stränder, så här finns mycket att utforska.

 

Mallorcas semesterorter bjuder på något för alla smaker

En av de mest populära semesterorterna är Alcudia, mycket tack vare att staden både erbjuder en stor barnvänlig strand men också en trevlig strandpromenad med restauranger och ett nattliv med många barer och nattklubbar.

Är du ute efter en nattklubbsscen i världsklass är det till Magaluf du ska åka. Hit kommer kända DJs och musiker för att uppträda under högsäsongen. På den stora stranden som följer stadens kust finns gott om vattensporter och roliga aktiviteter.

Söker du en avkopplande semester i lugn miljö rekommenderas Cala d’Or, Calas de Mallorca och Porto Cristo där du kan njuta av stranden i vacker miljö.

 

Res med Sunweb till Mallorca

Sunweb har ett stort utbud av spännande resor till Mallorca. Vi har bra och billiga hotell med all inclusive eller utan pension och stora lyxiga resorts för hela familjen. På resor till Mallorca med Sunweb ingår alltid flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice under din semester. våra guider besöker ditt hotell eller någonstans i närheten flera gånger under din semester.

 

Turistskatt

Det är obligatoriskt att betala turistskatt. Kostnaderna varierar beroende på typ av boende (mellan 0,50 € och 2,00) och beräknas per person/natt för personer under 16 år. skatten betalar du på plats vid incheckningen. Från 9:de natten, får du 50% rabatt. I april månad får du även 50% rabatt.

Läs mer Mallorca Göm Mallorca
Vad kännetecknar Mallorca
  • Vacker natur och spännande kultur
  • Härlig strand
  • Skönt klimat

Flygresan

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

7,5 / 10

Utifrån 5 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?