Sommarresor under semestern 2018

Boka när urvalet är stort och priserna låga.

Försäljningen av sommarresor för 2018 har redan dragit igång och det är en bra idé att vara ute i god tid om du vill boka ditt drömhotell till rätt pris. Det är nu urvalet är som störst och priserna lägst. Om du beställer din solsemester för sommaren 2018 i god tid kan du dessutom ta del av stora boka tidig-rabatter.

Vi har redan flera sommarresor till försäljning för sommaren 2018. Så om du vill tillbringa solsemestern i Turkiet, Spanien, Grekland, Bulgarien, Portugal eller Kroatien – så har vi den perfekta resan för dig!

Vi har fina hotell precis vid stranden, hotell med All Inclusive och hotell med så många vattenrutschbanor att även de mest ivriga barnen kommer att behöva en tupplur. Föredrar du att njuta av en bekväm tillvaro i exklusiv miljö, har vi även ett brett utbud av lyxiga vuxenhotell där komfort och avkoppling står i fokus.

Vill du uppleva den mysiga, lokala gästfriheten rekommenderar vi ett av våra charmiga lägenhetsboende där atmosfär och personlig service skapar den perfekta miljön för din semester.


Boka tidigt-rabatt 2018

Bokar du din sommarresa för 2018 redan nu så har flera av våra boenden boka tidigt-rabatt, vilket gör att du får din resa till ett ännu billigare pris.Nyheter för sommaren 2018

Åter igen har vi många spännande nyheter på programmet

Kos

Under sommaren 2018 kommer vi erbjuda avgångar från både Stockholm och Köpenhamn till den underbara semesterön Kos.

Mallorca

En glad nyhet för alla som älskar den vackra spanska ön Mallorca. Under sommaren har vi avgångar från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Varna

Helt nytt resmål: längs norra Svartahavskusten i Bulgarien hittar du resmålet Varna och dess fantastiska semesterorter Golden Sands och Albena, två riktiga semesterparadis!

Kusadasi

Under sommaren har vi avgångar till Kusadasi i Turkiet från Köpenhamn med extra avgångar under högsäsongen.Resmål under sommaren 2018

Klassiska favoriter med återkommande gäster år efter år

Grekland

Med sina fantastiska öar som Kos, Kreta, Rhodos och Zakynthos lockar Grekland resglada gäster år efter år.

Turkiet

Från Kusadasi i väst till Alanya i öst bjuder Turkiets kust på semesterupplevelser utöver det vanliga.

Spanien

Både spanska fastlandet och de klassiska öarna Gran Canaria och Mallorca bjuder på soliga stränder, familjevänliga semesterorter och goda tapas!

Bulgarien

Som ett pärlband ligger de härliga semesterorterna Sunny Beach, Byala och Obzor längs Svartahavskustens ständer i Bulgarien.

Kroatien

Kroatien är känt för sin vackra natur och skärgård. För dig som gillar historiska sevärdheter är Dubrovnik ett måste!

Portugal

Den portugisiska Algarvekusten bjuder bland annat på familjevänliga upplevelser i Carvoerio och Portugals vackraste stränder i Praia da Rocha.

Till toppen