Sista minuten-resor till Alanya

Tukiets populäraste semesterort med något för alla

Denna fantastiska Turkiska turistort ligger på Turkiets sydkust och har blivit en riktig favorit bland svenska semesterfirare. Alanya erbjuder allt som hör semestern till, vacker natur, fantastiska stränder, spännande sevärdheter, shopping och sist men inte minst ett festligt nattliv. Upplev den mytomspunna fästningen som ligger ute på en udde med utsikt över staden, strosa runt i den gamla stadsdelen och kolla på vackra byggnader eller ta en dagstur till havs från hamnen, och avsluta dagen på en god måltid på en av Alanyas många restauranger. Besök även sydkustens största stad Antalya som erbjuder erbjuder oändliga semesterupplevelser.

Samma semester, men till bättre pris

Längtar du till varmare brädgrader? Med våra sista minuten-resor till Alanya får du resan till ett billigt sista minuten-pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Alanya med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, transfer och hotell. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg
Alla resor är med direktflyg.


✓ Transfer
Ingår från och till flygplatsen.


✓ Hotell
Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice
Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti
Alla resor täcks av resegaranti.


✓ Prisgaranti
Alltid lägst pris, annars mellanskillnaden tillbaka.


Till toppen