Sista minuten-resor till Kroatien

En vackrare plats får man leta efter

Spännande historiska sevärdheter, vackra stränder och väldigt förmånliga priser. Detta är bara några saker som gör Kroatien till ett perfekt semesterresmål. Våra sista minuten-resor till Kroatien låter dig uppleva fantastiska naturparker och inte minst den underbara staden Dubrovnik, till riktigt bra priser. En promenad genom stadens gamla stadsdel tar dig tillbaka i tiden och har bland annat gjort sig känd som inspelningsplats för den populära tv-serien ”Game of Thrones”. Besök även de kroatiska vingårdarna och njut av ett glas svalt vitt vin på en varm sommardag.

Samma semester, men till bättre pris

Känner du att den svenska sommaren är för kort och alldeles för långt bort? Med våra sista minuten-resor till Kroatien får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Kroatien med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, transfer och hotell. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg
Alla resor är med direktflyg.


✓ Transfer
Ingår från och till flygplatsen.


✓ Hotell
Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice
Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti
Alla resor täcks av resegaranti.


✓ Prisgaranti
Alltid lägst pris, annars mellanskillnaden tillbaka.


Till toppen