Sista minuten-resor till Bulgarien

En prisvärd semester med mycket att erbjuda

Bulgarien har på kort tid blivit en stor favorit bland semesterfirare runt om i Europa. Detta inte minst eftersom du här hittar Europas bästa stränder, moderna semesterorter och riktigt låga priser. Bulgarien är kanske mest känd för semesterorten Sunny beach med sin höga puls och attraktiva nattliv, men en sista minuten-resa till Bulgarien kan bjuda på så mycket mer! Upplev idylliska Nessebar med byggnader från 1700-talet, familjevänliga Obzor med sin 10 km långa sandstrand och den vackra naturen vid Byala.

Samma semester, men till bättre pris

Letar du efter en semester, men har inte hittat en till rätt pris? Med våra billiga sista minuten-resor till Bulgarien får du dessutom resan till extra bra pris, så om du har några semesterdagar över kan det vara väl värt att ta en titt på våra fantastiska resor till Bulgarien med avresa inom några veckor.

Sista minuten-resor på dina villkor

Vi erbjuder både charter- och weekendresor bland vårt utbud av sista minuten-resor. Precis som med alla våra resor ingår alltid flyg, transfer och hotell. Observera att priser kan komma att ändras och resor kan sälja slut då sista minuten-resor ofta har ett begränsat antal platser.

Alltid när du reser med Sunweb

✓ Flyg
Alla resor är med direktflyg.


✓ Transfer
Ingår från och till flygplatsen.


✓ Hotell
Ingår specificerat boende, måltider anges under priserna.


✓ Guideservice
Ingår dygnet runt på alla våra resmål.


✓ Resegaranti
Alla resor täcks av resegaranti.


✓ Prisgaranti
Alltid lägst pris, annars mellanskillnaden tillbaka.