1. Hem
  2. Solresor
  3. Sätesbokning & bagage
  4. FlyEgypt

FlyEgypt

Sätesreservation och extra bagage

Tyvärr är det inte ännu möjligt att boka ett tilläggstjänster när du flyger med DAT på en resa med Sunweb.

Bagage

Bagageregler för FlyEgypt

Barn över 2 år och vuxna som reser med FlyEgypt har rätt till 5 kg handbagage per person. 
Bebisar (0-2år) har rätt till 5 kg incheckat bagage på resor med FlyEgypt.
 
Specialbagage

Om du ska ta med specialbagage som till exempel en cykel eller en golfbag på din semester, vänligen kontakta oss. Vi kontaktar sedan flygbolaget och kan därefter informera dig om priset.
Beroende på specialbagagets storlek kräver vi att privat transfer bokas. Därför behöver vi veta vilken typ av specialbagage du vill ta med.
Priset för privat transfer meddelas på begäran.
 
Hjälpmedel

Om du är i behov av assistans på flygplatsen och / eller ta med din egen rullstol eller rullator, måste detta meddelas så snart som möjligt. Vi behöver informeras om typen av hjälpmedel, mått och vikt.
Rullstol och rullator är gratis att checka in och ta med på din semester. Om ditt rörelsehinder gör att du inte kan gå upp för trappan på bussen eller ditt hjälpmedel fyller mycket plats, kräver vi att specialtransfer beställs. Priset för detta anges på förfrågan.
 

Graviditet

Vid graviditet ska du vara uppmärksam på riktlinjerna för varje flygbolag.

FlyEgypt tillåter dig att resa utan ett läkarintyg fram till graviditetsvecka 28. Från vecka 28 – 32 krävs läkarintyg som även ska vara giltigt vid tidpunkten för hemresan. Efter graviditetsvecka 32 är det inte möjligt att flyga med FlyEgypt.

Vi vill göra dig uppmärksam på att Sunweb inte tar ansvar för avslag i samband med graviditet och har ingen inverkan på huruvida flygbolaget eventuellt ändrar reglerna för gravida passagerare.