Hotel Palma

8,3 / 10

Hotel Palma

Mest bokade i Tivats Riviera

På Hotel Palma bor du vid stranden med fantastisk utsikt över Tivatbukten. Hotellet ligger i Tivats livliga centrum som erbjuder gott om semesterupplevelser. Hotel Palma har nyligen renoverats och de bekväma mysiga rummen är välskötta och moderna.

Här kan du bland annat njuta i spaet som erbjuder turkiskt bad, jacuzzi, och om du vill skämma bort dig lite extra, massage och skönhetsbehandlingar (kostar extra). Vistelsen är med frukost men du kan välja att boka med halv- och helpension, så att du även kan njuta at middagen på hotellet.

Vi rekommenderar Hotel Palma för vuxna och familjer som vill njuta av en härlig semester i Montenegro vid stranden.

Se mer Hotel Palma Se mindre Hotel Palma
 • Vacker utsikt
 • Vid stranden
 • Bekväma lägenheter
 • Fin restaurang

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

Tivat

Resor till Tivat

Den mysiga staden Tivat ligger läng Tivats Riviera i den vackra Kotorbukten i södra Montenegro. Denna relativt nya semesterort var tidigare en hamnstad som främst var känt för sina hantverksutbildningar, men är idag en blomstrande semesterort dit turister kommer från hela med båt och flyg för att njuta av den härliga atmosfären. Detta beror inte minst på det härliga medelhavsklimatet med massor av soltimmar och stränderna med kristallklart turkost hav. Området har dessutom hela 17 stränder så om du älskar att bada i havet har du kommit helt rätt. Längs kustens stränder erbjuds diverse aktiviteter som vattenskidor, segling och paddling.

Resor till Tivat erbjuder en mängd sevärdheter, och framför allt det varierade landskapet längs Tivats Riviera bjuder på en mängd spännande upplevelser. Bergen som tornar upp sig bakom staden har en högsta punkt på nästan 800 meter och erbjuder flera vandringsleder som är både vackra och utmanande.

Staden centrum är centrerat runt den trevliga hamnen, där lyxiga segelbåtar och yachter från hela värden lägger till för att besöka staden. Denna moderna semesterort bjuder på mänger av trevliga restauranger och har ett gediget utbud av barer och nattklubbar.

Från hamnen avgår flera fartyg som tar dig ut på härliga dagsutflykter till de närliggande öarna och Kotorbukten, som sägs vara en av världen vackraste bukter. Du har även möjlighet att ta dig till den historiska staden Dubrovnik vid Dubrovnik kusten i Kroatien som har en stolt plats på UNESCOs lista över världsarv.

 

Res med Sunweb till Tivat

På våra bra och billiga resor till Tivat ingår alltid flyg och hotell. Oavsett om du vill njuta av semestern på ett all inclusive-hotell eller i rymliga lägenheter, så vi har rätt boende för din semester i Tivat till billiga Sunweb priser. Transfern mellan Dubrovniks flygplats och Montenegro kan ta upp till 3 timmar extra p.g.a gränskontroller. Sunweb har inga guider på destinationen. Transfer till och från hotellet ingår ej, men kan bokas till i bokningsprocessen.

Tivats Riviera

Resor till Tivats Riviera

Tivats Riviera är ett område som ligger bredvid Herceg-Novi bukten i södra Montenegro inte långt från kroatiska gränsen, nära Bijela. Hit kommer mycket turister, framför allt sjövägen eftersom området har några av Adriatiska havets trevligaste hamnar. Här kan du njuta av medelhavsklimat med många soltimmar, men tack vare kustläget, som bidra med ljumma vindar, blir det inte för varmt. Rivieran har hela 17 mycket vackra stränder med kristallklart turkost hav, så oavsett om du söker breda vidsträckta stränder, små och mysiga eller en med aktiviteter såsom vattenskidor, segling och paddling, finns det en strand för dig.

 

Semesterupplevelser du inte får missa längs Tivats Riviera

Resor till Tivats Riviera bjuder på ett stort utbud av semesterupplevelser i förhållande till orådets storlek. Ta en promenad i Porto Montenegro och titta på de lyxiga yachterna som kommer från hela världen för att lägga till här, hamnen erbjuder även trevliga restauranger där du kan äta en god måltid och njuta av utsikten över den vackra bukten.

Tivat var länge ett område som främst var känt sin hamn och sitt varv fram till en kanadensisk billionär investerade i stadens turism. Idag är staden en lyxig semesterort söm är välbesökt framför allt bland semesterseglare.

Rivieran ger dig möjlighet att ta del av en mångfald av natur- och semesterupplevelser med sina berg, öar och själva staden, där kan du bland annat besöka den vackra botaniska trädgården som uppstod på grund av att områdets sjömän tog med sig exotiska träd och växter från sina resor över hela världen. Stadens kulturella centrum är den sen gotiska byggnaden mitt i staden som idag har byggts om för att användas vid utställningar, konserter och andra kulturella evenemang.

Bakom staden tornar de skogbeklädda bergen upp sig likt en kuliss och det högsta sträcker sig upp till 785 meter över havet, och erbjuder fler trevliga vandringsleder. Utanför kusten ligger en skärgård där du bland annat kan besöka  Ostrvo Cvijeca, även kalla the Island of Flowers med sina heliga monument och Saint Marco Island som bör besökas under semestern.

 

Res till Tivats Riviera med Sunweb

Resor till Tivats Riviera bjuder på vackra stränder och en avslappnad atmosfär som är perfekt för familjer och par som vill ha en avslappnande solsemester, med massor av upplevelser. Sunweb erbjuder ett urval av billiga lägenheter och All inclusive-hotell.

På resor med Sunweb ingår alltid flyg och hotell. Transfern mellan Dubrovniks flygplats och Montenegro kan ta upp till 3 timmar extra p.g.a gränskontroller.

Vad kännetecknar Tivat
 • Stor och vacker marina
 • Många semesterupplevelser
 • Gästvänlig lokalbefolkning
Vad kännetecknar Tivats Riviera
 • Kristallklart hav
 • Vackra stränder
 • Vackra hamnstäder

Klimat

Flygresan

Flygbolag och restider
Köpenhamn Kastrup:

Sunweb flyger från Köpenhamn till Dubrovnik på onsdagar och lördagar med Norwegian.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 2 timmar och 55 minuter. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, transfer mellan flygplatsen och hotellet och bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

När du anländer på destinationen och har gått igenom tull och bagageutlämningen möts du upp av våra guider eller en representant från Sunweb. Här får du vårt välkomstbrev med reseinformation samt utflyktsprogram och visas till din transferbuss.

Transfer till och från hotellet är inte inkluderat i priset, men finns som tillval i bokningsprocessen. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda. I vissa fall kommer det också finnas en skandinavisk guide med på bussen. Eftersom transfern är lång rekommenderas det att ta med något att äta och dricka.

Transfertider:
 • Tivat: ca 120 minuter

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Gästbetyg

Genomsnittliga betyget för boendet är:

8,3 / 10

Utifrån 6 betyg

Gästbetyg

ändra

När vill du resa?
  Till toppen