Charterresor

Charterresor

Det bekvämaste sättet att resa

Är du orolig för att hoppa på fel transferbuss till hotellet, missa flyget på hemresedagen eller någon spännande utflykt som man inte får missa? Då kan du vara lugn. När du reser på charterresor med Sunweb är du omhändertagen av våra professionella guider, från det att du stiger av flygplanet till dess att du stiger på det igen! Inne på sök och boka kan du hitta alla våra billiga charterresor.

Charterresor – En semester där allt ingår

Charter är en paketresa där flyg, transfer, hotell och skandinavisk guideservice ingår. När du anländer till resmålet möts du upp av våra guider som visar dig till rätt transfer och ger dig ytterligare information om hur och var du kan komma i kontakt med guiderna på resmålet, samt ett fullspäckat utflyktsprogram. Guiderna kommer finnas tillgängliga dygnet runt, hela veckan och svarar mer än gärna på dina frågor. Dem kan även hjälpa dig om du vill anmäla dig till en utflykt.

En bekväm semester av högsta kvalitet

Sunweb erbjuder charterresor till bland annat Kreta, Cypern, Portugal, Mallorca, Alanya, Sunny beach och Kroatien. Alla våra hotell är handplockade så att du kan vara säker på att få en fantastisk semester. Vi samarbetar dessutom endast med erfarna flyg- och bussbolag med lång erfarenhet i branschen. För att du ska känna dig trygg med att resa med oss har vi ställt resegaranti hos Kammarkollegiet, givetvis skyddas du även av paketreselagen på alla våra resor.