Chalet Harmonie

Chalet Harmonie

Chalet Harmonie är en lyxig och mysig stuga som ligger i utkanten av La Tzoumaz. Stugan har massor av trä i inredningen, synliga takbjälkar och en mysig öppen spis, så här är semestermys för hela familjen. Från balkongen kan du njuta av en fantastisk panoramautsikt innan du så kan koppla av i värmen i bastun eller i bubblorna från jacuzzin. Både liften och skidbacken är bara 350 meter från Chalet Harmonie och nära stugan stannar den gratis skidbussen.
Se mer Chalet Harmonie Se mindre Chalet Harmonie
  • Bastu & jacuzzi
  • Öppen spis
  • Alla rum med eget badrum

Ooops! Rumstyper kunde inte visas. Vänligen försök igen eller kontakta oss.

La Tzoumaz image

La Tzoumaz

La Tzoumaz ligger i Les Quatre Vallées och är en liten by som har ett sammanbundet skidsystem med den mer välkända orten Verbier.

Eftersom byn ligger på 1500 meters höjd och skidområdet sträcker sig upp till 2400 meter med pisterna i nordläge, är La Tzoumaz en av de mest snösäkra orterna i Les Quatre Vallées. Det lokala liftkortet i La Tzoumaz täcker 50 km pist och här kan man njuta av de snösäkra blå och röda pisterna ner mot La Tzoumaz. Skidområdet är sammankopplat med de övriga skidområdena i Les Quatre Vallées, så om man t.ex. åker ner på andra sidan av Alpen vid La Tzoumaz, kan man komma ner till Verbier och vidare i en 400 km lång pist i ett av världens bästa skidområden.

La Tzoumaz är en liten by och tzoumer betyder på det lokala språket ”ta en paus”. Ta en paus är precis vad man kan göra i La Tzoumaz när man inte är uppe och åker skidor; byn har en avkopplande och lyxig atmosfär i en vacker omgivning. Framförallt är detta en perfekt skidort för familjer som önskar avkoppling i vackra omgivningar, tillgång till ett bra skidsystem och ett billigare alternativ till Verbier. Här finns en del barer och restauranger, ett badhus och en ishall där man kan åka skridskor. Om ni tycker om fart och fläkt, är rodeln i La Tzoumaz ett måste; detta är den längsta rodelbanan i västra Schweiz och är hela 10 km lång. Runtom i byn ligger många stugor, och tack vare byns höjd på 1500 meter, får man en vacker utsikt ut över dalen här uppifrån.

Les Quatre Vallées

Härlig skidåkning i Les Quatre Vallées

Les Quatre Vallées betyder på franska ”de fyra dalarna” och är den största skidregionen i Schweiz. Regionen består bland annat av de 4 skidorterna Verbier som är den mest kända, La Tzourmaz, Les Collons och Les Masses. I skidområdet finns det hela 400 km pist och skidåkning på upp till 3300 meters höjd på glaciären Mont Fort. Mont Fort-glaciären bjuder på den längsta och vackraste skidbacken i hela Alperna, och suverän utsikt med Toblerone-liknande bergstoppar.

Trots att skidregionen är särskilt känd bland mer avancerade åkare och har fått pris för just detta, finns det någonting här för alla. Skidresor till Les Quatre Vallées bjuder också på massor av blå pister där minder vana skidåkare kan öva upp sina färdigheter. Tack vare glaciären, det höga läget och de över 200 snökanonerna, är regionen väldigt snösäker. Större delen av pisterna ligger på 2500 meters höjd framför allt legendariska Piste de L’Ours erbjuder pister av högsta kvallité. De fyra orterna i vårt program har något för alla smaker.

Skidorter som passar alla smaker

La Tzoumaz betyder ”ta det lugnt”, och det är precis vad man kan göra här. Den trevliga byn ligger på 1500 m.öh. med skidåkning på upp till 2400. Här kan familjer koppla av i lyxiga och vackra omgivningar, och söker ni aktiviteter utanför pisten finns här en 10 km lång pulkabacke, ishall och mycket mer.

Veysonnaz är en lite mindre landsbyggdsort med härlig atmosfär och en gemytlig afterski-pub. Här har du även möjlighet att upptäcka både Les Quatre Vallées och det lite mindre skidområdet Prinze.

Söker du en barnvänlig skidresa är Les Collons ett säkert kort. Här bor du i en bilfri by, nära pisterna och ett barnområde. Även Les Collons är lugnt men erbjuder fortfarande allt du behöver på en avkopplande skidsemester.

Les Masses är en charmig by med rustik atmosfär med bland annat typisk schweizisk restaurang, en bar, en livsmedelsbutik och en torgmarknad. Denna skidort är perfekt för dig som främst åker på skidresa för skidåkningen och att umgås med nära och kära i en lugn och vacker miljö.

Skidresor till Les Quatre Vallées – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Les Quatre Vallées. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter. När du bokar skidresor till Schweiz med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Vad kännetecknar La Tzoumaz
Vad kännetecknar Les Quatre Vallées
  • Snösäkert
  • Största skidområdet i Schweiz
  • Högsta fallhöjd på 2530 meter

Gästbetyg

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Skidorten Les Quatre Vallées förväntas att öppna den 13 december.

Rekommenderade priser:

6 dagars liftkort Les Quatre VAllées kostar ca 355 CHF.

*Priserna är endast vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

Det är inte möjligt att boka skid- och snowboardutrustning hemifrån. Detta kan däremot bokas på destinationen.

Skidutrustning för vuxna:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar ”Basic” för ca 172 CHF. *

6 dagar skidor, pjäxor och stavar ”Topp” för ca 216 CHF. *

Snowboardutrustning för vuxna:

6 dagar snowboard och snowboardboots för ca 192 CHF. *

6 dagar snowboard för ca 136 CHF. *

Utrustning för barn:

6 dagar skidor, pjäxor och stavar för ca 62 CHF. *

6 dagar snowboard och snowboardboots för ca 124 CHF. *

* Priserna är vägledande och kan komma att ändras

Det är inte möjligt att boka skidskola hemifrån. Detta kan däremot bokas på destinationen.

Vägledande priser:

Skidskola för vuxna: 5 dagar, 3 timmar om dagen för ca 330 CHF.*

Snowboardskola (från 8 år): 5 dagar, 3 timmar om dagen för ca 330 CHF.*

Skidskola för barn: 5 dagar, 3 timmar om dagen för ca 300 CHF.*

*Priserna är vägledande och vi reserverar oss för ändringar.

ändra

När vill du resa?
    Till toppen