Skidresor vintern 2019/2020Är du redan redo för nästa säsong?

Saknar du den friska luften i Alperna och drömmer redan om nästa års skidsemester? Vill du njuta av stora boka tidigt-rabatter eller kunna välja mellan ett brett utbud av skidresor? Vi förväntar oss att försäljningen av de första skidresorna börjar redan till våren. Innan du innan du åker på din solsemester!

Håll dig uppdaterad
Vet du redan exakt vilket boende du vill boka nästa år? Sök efter den på vår hemsida och registrera dig för vår e-posttjänst. Då får du ett meddelande du så fort det är möjligt att boka boendet.
 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
När du bokar tidigt får du förmåner som stora boka tidigt-rabatter och du har möjlighet att välja mellan hela utbudet. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var först med att få veta när nästa säsongs skidsemester går att boka.
 
Skigarantie

Skidgaranti

Boka din skidsemester och utnyttja den kostnadsfria skidgarantin. Om det inte finns tillräckligt med snö på ditt resmål kan du omboka din semester utan extra kostnad.

Bestemmingen

Resmål

Läs mer om våra skidorter och hitta den perfekta skidsemestern för dig. Välj mellan Frankrike, Österrike, Schweiz, Italien och Andorra!

Gruppresor

Vill du åka skidor med en stor grupp vänner, kollegor eller hela familjen? Läs hur Sunweb kan hjälpa dig!