Sidan du letade efter existerar inte längre. Vi har omdirigerat dig till ett land, region, eller annan relevant sida.

Resort till Dorfgastein

Tillbaka
Destination image
Pister
54 Km
269 Km
210 Km
0 Km
533 Km
Totalt
Liftar
36
70
70
höjd
2686m
745m
Glaciär
0
Fun Parks
8
Långfärd
439Km

Dorfgastein ligger beläget 800 meter i den norra delen av Gasteinerdalen och tillhör den välkända skidregionen Ski Amadé i Österrike. Orten är betydligt lugnare än Bad Gastein och Bad Hofgasten som också ligger i dalen. Ortens barnvänliga skidområde och bra skidskolor gör den till ett populärt resmål för familjer.

Skidåkning med lugn och ro i vacker miljö

Dorfgasteins skidområde startar i utkanten av byn. Tack vare att största delen av skidområdet ligger under trädgränsen, finns här många mysiga skogspister med mysiga bergshytter utmed pisterna. Gasti-Schneepark ligger i utkanten av skidområdet och är ett område för barn, vilket gör att orten är perfekt för barnfamiljer som har med sig små barn som ska lära sig att åka skidor för första gången.

Från Dorfgastein kan man smidigt ta skidbussen gratis till de övriga skidområdena i Gasteinerdalen. Första stoppet från Dorfgastein är Bad Hofgastein som har ett sammanhängande skidområde med Bad Gastein, i detta skidområde hittar man ett brett urval av pister och många möjligheter för bra offpist för den som tog med sig sina breda lagg.

Inne i Dorfgasteins by hittar man en del bra restauranger och butiker. Byn är lite lugnare och är perfekt för dem som önskar en lugn skidresa med familj och vänner. Skidresor till Dorfgastin erbjuder även aktiviteter för den som vill ge sig ut i naturen med fina längdspår och leder där du kan gå vackra vandringar i naturen med snöskor. Detta är resmålet för dig som vill njuta av skidåkning med nära och kära i vacker miljö.

Skidresor till Dorfgastein med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Dorfgastein. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Läs mer Läs mindre
Till toppen