Résidence Picamont

Résidence Picamont

Résidence Picamont består av mysiga studio-lägenheter och har ett lugnt läge utanför centrum av Montgenevre. Här bor du i bekväma och välutrustade lägenheter med en vacker utsikt över de snötäckta bergen. Om du önskar en skön och avkopplande vintersemester där du också kan vara privat, är Résidence Picamont det rätta valet.
Se mer Résidence Picamont Se mindre Résidence Picamont
 • Lugna omgivningar
 • Vacker utsikt
Observera

Lägenheterna har olika ägare så de kan variera i interiör och inredning. Bilderna är endast exempel på hur de kan se ut.

Rumstyp
studio

för 2 till 3 personer

 • surface: 20m²
 • Antal bäddar: 3
 • Kokvrå
 • kyl
 • spis
 • mikrovågsugn
 • Vardagsrum: 2 sovplatser (1x tvåpersons bäddsoffa), mathörna
 • Sovalkov: 1 sovalkov
 • 1sta sovalkoven, 1 sovplats (1x enpersonssäng)
 • bad eller dusch
 • toalett

Läge och avstånd

boende skiljer sig vad det gäller inredning/ägare
avstånd till centrum cirka 800 meter
avstånd till skidbacke cirka 800 meter
avstånd till skidlift cirka 800 meter
närmaste affärer cirka 800 meter

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell

Adress

LE PICAMONT N° 104, Montgenèvre, Frankrijk

Deposition

 • deposition: cirka 400,00 € (euro) per vistelse (betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Gemensamma anläggningar

 • Ta med sängkläder själv (sängkläder + handdukar)
Läs mer Göm

Obligatoriska kostnader

 • turistskatt: cirka 0,70 € (euro) per person per natt (betalas på plats, måste)
Läs mer Göm

Valbara tillägg

 • hyra sänglinnenpaket: cirka 15,00 € (euro) per set (att nämnas vid bokning, betalas på plats)
 • slutstädning: cirka 56,00 € (euro) per vistelse (betalas på plats)
Läs mer Göm
Montgenèvre image

Montgenèvre

Montgenèvre ligger på 1860 meters höjd i Via Lattea, Frankrike, inte långt från den Italiens landsgräns. På skidresa till Montgenèvre kan du förvänta bra snöförhållanden och ett solsäkert område. Vid starten av Montgenèvres skidområde ligger ett stort barnområde vilket gör skidorten perfekt för barnfamiljer.

Gemytlig atmosfär i ett stort skidområde

Skidområdet i Montgenèvre bjuder på 110 km välpreparerade pister. Om detta inte skulle vara nog kan man utöka liftkortet så att det även gäller i hela La Via Lattea som totalt har 400 km sammanhängande pister. Från Montgenèvre kan man ta sig vidare till bland annat de välkända skidområdena Sauze d’Oulx och Sestriere. Tänk på att det tar rätt lång tid att ta sig hit på skidor eftersom det ligger längre bort i det stora skidsystemet. Det är inte bara familjer som lockas till Montgenèvre, skidområdet är nämligen också ett paradis för offpiståkare som söker orörd åkning med perfekta förhållanden. Liftarna i Montgenèvre är inte dem nyaste och kan uppfattas som långsamma, i gengäld kan man njuta av den gemytliga atmosfär som råder i området.

Byn i Montgenèvre har lyckats behålla sin charmiga autentiska karaktär och väldigt kompakt, vilket gör att man aldrig har långt ifrån en lift. Vill man trots det slippa promenera kan man ta de gratis skidbussarna som cirkulerar runt i byn. Montgenèvres centrum har en gammal bykärna med många mysiga gränder, charmiga byggnader och trevliga restauranger.

Skidresor till Montgenèvre med Sunweb – alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Montgenèvre. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresa för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter men vi har också ett bra utbud av stugor och chalet. När du bokar skidresor till Alperna med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Via Lattea image

Via Lattea

Härlig skidåkning i Via Lattea

Via Lattea är ett riktigt stort skidområde som erbjuder hela 400 km pist och de 69 skidliftarna hjälper dig att ta dig upp till de högsta pisterna på upp till 2800 meters höjd. Bland oss svenskar är Via Lattea även känt som Vintergatan och sträcker sig upp till de italienska Alperna från Montgenèvre i Frankrike. Runtom i det sammanhängande skidområdet finner man många restauranger ut med pisterna, som har den mest fantastiska utsikten.

Skidresor till Via Lattea erbjuder ett varierande skidområde som passar både nybörjare och de mer avancerade åkarna. För den som söker offpist, finns här nästan oändliga möjligheter. Bland många skidentusiaster är skidområdet även känt för att varit värd för Vinter OS 2006. Inför OS 2006 gjordes många förbättringar av skidsystemet och när du åker på skidsemester till Via Lattea idag, kan du förvänta dig ett effektivt liftsystem, spektakulära pister och en mängd snökanoner som hjälper till att hålla pistkvaliteten hög.

Upptäck Montgenèvre

Montgenèvre ligger i den franska delen av Via Lattea och har trots sin ständiga expansion behållit sin traditionella charm, framför allt bykärnan med sina trevliga restauranger och gamla byggnader.

Från Montgenèvre kan man ta sig vidare till bland annat de välkända skidområdena Sauze d’Oulx och Sestriere. Barnens yngre medlemma kommer kunna öva upp sin färdigheter i barnorådet som ligger i anslutning till staden. Bara det lokala skidområdet i Montgenèvre bjuder på hela 110 kilometer välpreparerade pister och om detta inte är nog är det ett paradis för offpiståkare.

Skidresor till Via Lattea – Alltid inklusive liftkort

Sunweb har ett stort utbud av skidresor till Via Lattea. Oavsett om din skidsemester ska vara billig, lyxig eller bara till bästa priset, har Sunweb rätt skidresor i Alperna för dig. Semesterbostäderna består främst av hotell och lägenheter, men vi har också ett stort utbud av chalet och alpstugor. När du bokar skidresor till Frankrike med Sunweb inkluderas alltid liftkort i priset.

Adress

LE PICAMONT N° 104, Montgenèvre, Frankrijk

Karta

Hotellet
Andra hotell
Fler hotell
Vad kännetecknar Montgenèvre
Vad kännetecknar Via Lattea

Gästbetyg

Det finns inga recensioner för detta boende.

Recensioner

Flygresor

Inkluderat och tillägg

Rabatter:

Barn mellan 0 till 14 år och pensionärer från 65 år får en rabatt på liftkortet. Dessa rabatter kan ses i beräkningen när du bokar resan.

Deposition:

På plats görs en deposition på 3 euro för liftkortet.

Med liftkort för Montgenèvre / Monts de la Lune i 6 dagar, har du möjlighet att upptäcka andra skidområden. Du kan använda skidpasset:

- En dag friåkning i det stora skidområdet Via Lattea

- En dag friåkning i Serre Chevalier

- En dags fri åkning i Puy Saint Vincent

- En dags fri åkning i Alpe d'Huez

- En dags fri åkning och Les Deux Alpes

- En dags fri åkning i Bardonecchia

Du behöver inte välja mellan dessa områden utan i princip besöka ett nytt varje dag.

När du bor på Hotel Village Club du Soleil Montgenèvre ingår liftkort för 6 dagar. Det är inte möjligt att förlänga detta. Barn- och seniorrabatter är då inte tillämpliga.

Skid- och snowboardutrustning kan hyras när du bokar.

När du bokar skidutrustning i klassen "Guld" eller "Diamant" kan du byta ut den en gång i veckan gratis mot snowboardutrustning eller friåkningsskidor (inte på helgerna).

Följande typer av material kan bokas:

Brons

Denna utrustning är idealisk för nybörjare och vana skid- och snowboardåkare. Utrustning är extra smidig, så det är lätt att svänga och bromsa. Parallellskidåkning är också möjligt med dessa skidor.

Silver

Detta är idealiskt utrustning för vana skid- och snowboardåkare. Utrustningen är smidig, men också anpassade för skarpa kurvor. Dessa skidor har bra prestanda även vid höga hastigheter.

Guld

Dessa skidor och snowboards är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekt för erfarna åkare. Denna utrustning är bekväm och lämpligt för alla typer av pister och snöförhållanden.

Diamant

Dessa är högpresterande skidor och snowboards med den senaste tekniken och är lämpliga för de mest erfarna skidåkarna.

Observera:

När du bor på Hotel Village Club du Soleil Montgenèvre ingår skidutrustning för 6 dagar. Det är inte möjligt att förlänga detta. Du behöver inte hämta ut utrustningen, men ingen rabatt dras för detta.

Skid- och snowboardlektioner kan du boka när du bokar resan.

För kortresor är det inte möjligt att boka skidskola. Detta kan bokas på plats.

När du bokar skidlektioner kommer att bli tillfrågad om din nivå:

Nybörjare: För nybörjare som aldrig har åkt skidor.

Medel: Kan du bromsa/ta en kurva.

Avancerad: Kan du åka skidor, men du vill utveckla din teknik.

ändra

När vill du resa?
  Till toppen