Av |Publicerad: 02 juli, 2020|Läst 2.8 min|

Det finns ett antal fördelar med att boka en resa genom en resebyrå som du inte får om du bokar allt separat. Genom att boka din resa genom en byrå får du mer säkerhet, inga överraskande utgifter och lång expertis av skidresor. Du kan läsa mer om vilka fördelar du har när du bokar en resa genom oss

Det är billigare att boka en paketresa

Till skillnad från vad många tror är det oftast billigare att boka en paketresa. Vi har byggt en lång och god relation med våra leverantörer runt om i Europa. Vi samarbetar med transportörer, hotellkedjor och uthyrare av skidutrustning för att bara nämna några, så att du kan få det bästa priset.

Din resa är försäkrad

Det är viktigt för oss att du kan se fram emot din semester i lugn och ro. Vi vet att en skidresa är en stor utgift för de flesta och bokas ofta flera månader i förväg. Alla resor som bokas via oss är ekonomiskt skyddade av Kammarkollegiet i händelse av insolvens eller konkurs, så att du alltid är garanterad en säker hemresa.

Inga överraskningar

När du bokar din paketresa kan du alltid se vad som ingår i din resa. Du kommer inte att få några obehagliga eller oväntade kostnader vid ett senare tillfälle. Därför tillkommer det inte några avgifter när du betalar med Visa eller Mastercard. Vet du vad det bästa är? Hos oss ingår alltid ditt liftkort i resans pris.

Ta del av vår långa erfarenhet

Vi har över 25 års erfarenhet av att arrangera skidresor och vi kan våra destinationer väl. Om du bokar din första skidsemester eller vill utforska ett nytt område kan du lägga timmar på att läsa artiklar eller forum online. Vi har gjort det hårda arbetet åt dig, så att du kan hitta beskrivningar för alla länder, områden och destinationer vi reser till. Allt för att hjälpa dig att hitta rätt skidområde för dig. Du är också alltid välkommen att kontakta våra reserådgivare, som är redo att hjälpa dig.

Personliga resor

Hos oss kan du sätta ihop din skidsemester precis som du vill ha den. Välj om du vill resa med flyg, buss eller egen transport. Det är också möjligt att välja vilken dag du vill anlända och stanna så länge du vill. Det kan bli ännu enklare om du också väljer att hyra din skid- eller snowboardutrustning genom oss. Då är den redo för dig när du kommer fram till destinationen.

Prisvinnande skidresor

Vi är oerhört stolta och hedrade över att ha vunnit utmärkelsen för världens bästa skidresearrangör 5 år i rad av World Ski Awards. World Ski Awards uppmärksammar professionalism i skidturism. De som röstar är inte bara av experter inom skivindustrin, utan även de som vet mest – skidgästerna. Vi fortsätter vårt hårda arbete och kommer att upprätthålla vår höga standard för skidresor. Se alla våra skidresor som du kan anpassa efter dina önskemål.

Hi! Ik ben Eveline, één van de wereldreizigers van Sunweb. Door mijn passie voor schrijven met reizen te combineren, schrijf ik inspirerende blogs. Ik deel hier graag de leukste reistips voor vakanties door heel Europa zodat jij, net als ik, onvergetelijke herinneringen kunt creëren! Lees je mee?